SunPower Maxeon Solar Panel

SunPower® Maxeon®-
zonnepanelen

Het doet er echt toe voor welke zonnepanelen u kiest.

Maximaliseer uw besparingen en profiteer in alle gemoedsrust van de hoogste duurzaamheid, de grootste betrouwbaarheid en het hoogste rendement in de branche1Op basis van een zoekopdracht in datasheets op websites van de 20 grootste fabrikanten volgens IHS, per mei 2019., ondersteund door onze toonaangevende garantie2Op basis van onderzoek in januari 2019 naar garanties op websites van de 20 grootste fabrikanten volgens IHS, 2018..

Dankzij onze baanbrekende Maxeon®-technologie kunt u rekenen op de allerbeste zonnepanelen voor uw huis of bedrijf.Eerste zonnepaneel van 400 watt voor huizen

Solar stratos pilot in flight

Fundamenteel anders.
Fundamenteel beter.

Met hun unieke ontwerp zijn Maxeon-zonnepanelen anders. En met meer dan 1 miljard Maxeon-cellen en meer dan 30 miljoen Maxeon-panelen leveren ze bewezen betere prestaties, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Conventionele zonnecellen verliezen na verloop van tijd vermogen als gevolg van corrosie en breuken. Het unieke ontwerp van Maxeon-zonnecellen maakt echter korte metten met 86% van de redenen waarom conventionele cellen storingen vertonen1Wohlgemuth, J. “Reliability of PV Systems.” Proceedings of SPIE, 2008.. Uw SunPower-zonnepanelen blijven dus goed presteren, en u blijft besparen. Jaar in, jaar uit.

Maximaal vermogen

Maxeon-zonnepanelen, al meer dan 10 jaar het meest efficiënt in de branche1Op basis van een zoekopdracht in datasheets op websites van de 20 grootste fabrikanten volgens IHS, per mei 2019., wekken op hetzelfde dakoppervlak meer energie op dan conventionele panelen. Een SunPower Maxeon-systeem levert gedurende de eerste 25 jaar 55% meer energie met hetzelfde oppervlak2SunPower 400 W, 22,6% rendement, in vergelijking met een conventioneel zonnepaneel op rasters van dezelfde grootte (280 W mono PERC, 17% efficiënt, circa 1,64 m²).

En meer vermogen betekent meer besparingen.
Image
Maxeon zonnepanelen beeld vergelijking op het dak

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Investeer met vertrouwen, in de wetenschap dat SunPower® Maxeon®-panelen hun kwaliteit hebben bewezen. Bij veldtesten gedurende 8 jaar en met 800.000 panelen op 264 locaties vertoonden Maxeon-panelen de allerlaagste degradatie in de branche1Dirk Jordan et al, Robust PV Degradation Methodology and Application, March 2018 https://ieeexplore.ieee.org/stamp/stamp.jsp?arnumber=8233204In samenwerking met het Amerikaanse NREL (National Renewable Energy Laboratory), het vooraanstaande nationale laboratorium van het Department of Energy voor onderzoek en ontwikkeling naar duurzame energie, heeft SunPower een robuuste methode ontwikkeld voor het berekenen van de degradatie van zonnepanelen, waarmee alle panelen in meer of mindere mate te maken hebben. Toen deze methode werd toegepast op de prestatiegegevens van acht jaar van 264 SunPower-zonnepaneelsystemen over de hele wereld, bleek dat SunPower-panelen een gemiddelde degradatie van 0,2 procent per jaar hebben: 70 procent minder degradatie per jaar dan conventionele panelen., en bleken ze bijna 4x betrouwbaarder dan conventionele panelen. Bovendien worden Maxeon-panelen ondersteund met onze toonaangevende garantie2Op basis van onderzoek in januari 2019 naar garanties op websites van de 20 grootste fabrikanten volgens IHS, 2018..

En meer betrouwbaarheid betekent meer besparingen.

Image
grafiek met degradatiesnelheden van zonnepanelen

Nummer 1 voor wat betreft duurzaamheid*Jordan, et. al. Robust PV Degradation Methodology and Application. PVSC 2018.

Dankzij de gepatenteerde metalen dragers kunnen SunPower® Maxeon®-cellen buigen waar andere breken. Daardoor zijn ze opgewassen tegen de zwaarste omstandigheden. En Maxeon-panelen hebben hun waarde bewezen, met een verwachte gebruiksduur van 40 jaar1Levensduur van 40 jaar van de SunPower-module', whitepaper van SunPower. 2013. Gebruiksduur is 99 van 100 panelen die op meer dan 70% van het nominale vermogen worden gebruikt. en een retourpercentage van minder dan 0,005% op meer dan 15 miljoen verzonden en onderzochte panelen2A Comparative Study: SunPower DC Solar Module Warranty Claim Rate vs. Conventional Panels." SunPower Corporation. 2019..

En meer duurzaamheid betekent meer besparingen.

Overweegt u om over te
stappen op zonne-energie?

Begin met besparen op uw energierekening met
SunPower® Maxeon®-zonnepanelen
Begin met besparen

Vul het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0800 78 635.

Adres

Wanneer u uw gegevens naar SunPower stuurt, gaat u akkoord met de gebruiksovereenkomst en het privacybeleid van SunPower.

 

Investeer met vertrouwen

25 jaar Volledige Betrouwbaarheidsgarantie voor panelen

Voor alle SunPower-panelen geldt onze Volledige Betrouwbaarheidsgarantie voor panelen, met een toonaangevende dekking van 25 jaar1Voor zonnepanelen die zijn geïnstalleerd door SunPower of door erkende SunPower-installateurs. Reparatie, vervanging of vergoeding geschiedt naar SunPower's eigen oordeel.. Wij hebben absoluut vertrouwen in de integriteit van de SunPower-technologie, en dit wordt bovendien bevestigd door talloze onafhankelijke onderzoeken en gebruikservaringen met meer dan 30 miljoen van onze zonnepanelen wereldwijd. Dit betekent dat u profiteert van de best mogelijke garantie en volledige gemoedsrust.

 
Image
SunPower 25-jaar Volledige Betrouwbaarheids-garantie logo

Maak kennis met
SunPower® Maxeon®-cellen

Geen rasterlijnen

Maxeon-cellen maken gebruik van geleiding via back contacts, waardoor de ontsierende metalen rasterlijnen zijn verdwenen en ze meer zonlicht kunnen opnemen.

 

Solide metalen drager

Metaal maakt elke cel veel sterker, helpt deze te beschermen tegen corrosie door weersinvloeden en maakt het paneel in zijn geheel duurzamer.

 

Dikke connectoren

Uitzetten en inkrimpen door dagelijkse temperatuurschommelingen is geen probleem meer dankzij de geïntegreerde trekontlasting en dikke, drievoudig redundante connectoren.

 
Image
maxeon cells

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen SunPower Maxeon-zonnepanelen en conventionele panelen?

Met SunPower Maxeon-zonnepanelen bespaart u meer op uw energierekening en heeft u meer gemoedsrust dan met conventionele zonnepanelen1Een “conventioneel paneel” is een paneel dat is opgebouwd uit conventionele cellen. “Conventionele cellen” zijn cellen van siliconen met dunne metalen lijnen aan de voorkant en verbindingsstroken die langs de voor- en achterkant zijn gesoldeerd..

Met Maxeon-zonnepanelen bespaart u meer op uw energierekening omdat ze op lange termijn de meeste stroom en de meeste zonne-energie genereren op hetzelfde dakoppervlak. Maxeon-panelen hebben het hoogste rendement in de branche. Dat betekent dat ze meer energie op hetzelfde oppervlak opwekken dan alle andere zonnepanelen op de markt. Ons nieuwe Maxeon 3-zonnepaneel is in Europa en Australië het eerste zonnepaneel van 400 watt dat beschikbaar is voor huizen. De meeste conventionele zonnepanelen produceren 280 watt - 310 watt op hetzelfde oppervlak. U heeft 20 of meer conventionele zonnepanelen nodig om meer vermogen te genereren dan wordt opgewekt met maar 15 SunPower Maxeon-zonnepanelen op hetzelfde oppervlak.

In de loop der tijd nemen de voordelen van Maxeon alleen maar toe, want de Maxeon-panelen hebben de allerlaagste degradatie in de markt. De meeste conventionele zonnepanelen hebben een degradatie van ongeveer 0,75% per jaar, maar Maxeon heeft een bewezen degradatie van 1/3 daarvan, dus ongeveer 0,2% per jaar2SunPower® Maxeon®-panelen hebben een bewezen jaarlijkse vermogensdegradatie van 0,2% per jaar. Een robuuste methode voor het berekenen van de degradatie van zonnepanelen, ontwikkeld in samenwerking met NREL, is toegepast op 230MW verspreid over 149 locaties, 560 omvormers en meer dan 800.000 zonnepanelen. Jordan, D. et. al. “Robust PV Degradation Methodology and Application.” PVSC 2019 pre-print. Vertaald in werkelijke resultaten: dat betekent dat een SunPower Maxeon-zonnepaneel 25% meer energie opwekt in het eerste jaar. In jaar 25 neemt het voordeel toe tot ongeveer 45% meer energie, dus dat is gemiddeld 35% meer energie gedurende de eerste 25 jaar3SunPower 400 W, 22,6% rendement, in vergelijking met een conventioneel zonnepaneel (310 W mono PERC, 19% efficiënt, circa 1,64 m²).

Maxeon zorgt ook voor meer gemoedsrust. Onze zonnepanelen hebben het vertrouwen gekregen van experts omdat ze betrouwbaarder en duurzamer zijn en worden ondersteund door onze toonaangevende Volledige Betrouwbaarheidsgarantie. Deze garantie is niet alleen sterker, maar is in tegenstelling tot de meeste conventionele garanties gebaseerd op werkelijke gegevens uit veldtesten. De Maxeon-vermogensgarantie belooft een vermogensdegradatie van niet meer dan 0,25% per jaar, de beste stroomgarantie in de branche4Op basis van onderzoek in januari 2019 naar garanties op websites van de 20 grootste fabrikanten volgens IHS, 2018. Dit wordt onderbouwd door een onderzoek van meer dan 230MW op 149 werkelijke locaties over de hele wereld, met behulp van een methodologie die in samenwerking met NREL is ontwikkeld. We weten ook uit werkelijke veldgegevens dat slechts 0,005% of 1 op de 20.000 SunPower-zonnepanelen onder garantie is geretourneerd.5"A Comparative Study: SunPower DC Solar Module Warranty Claim Rate vs. Conventional Panels." SunPower Corporation. 2019.

Ten slotte bouwen we Maxeon-zonnepanelen met onze klanten in gedachten. Dat betekent strengere duurzaamheidsnormen en een eleganter design dan bij conventionele zonnepanelen. SunPower heeft pionierswerk verricht op het vlak van duurzaamheid voor de productie van zonnepanelen, waarbij onze Maxeon-zonnepanelen de toon zetten. SunPower heeft als eerste fabrikant van zonnepanelen de onderscheiding Cradle to Cradle Certified™ in de wacht gesleept voor de Maxeon Direct Current (DC)-panelen. De kwaliteit van het product blijkt uit de scores in de categorieën voor veiligheid van materiaal, hergebruik van materiaal, gebruik van hernieuwbare energie, verantwoord gebruik van water en sociale rechtvaardigheid.

Als eerste en enige fabrikant van zonnepanelen geeft SunPower openheid over de onderdelen van zijn panelen via het Declare-label. Dit hebben we gedaan voor alle Maxeon 2- en Maxeon 3-zonnepanelen. In januari 2019 heeft een SunPower-fabriek opnieuw de Zero Waste to Landfill-certificering ontvangen van NSF Sustainability. Wij zijn tot op heden de enige fabrikant van zonnepanelen die daarin is geslaagd. De certificering betekent dat deze fabriek meer dan 99% van het afval aan de afvalstroom onttrekt, waardoor 1% of minder op de vuilstort eindigt. Ten slotte blijven we ons inzetten voor SunPower's wereldwijde beleid voor inzameling en recycling.

Door het design met back contact-cellen hebben de Maxeon-zonnepanelen een nette en elegante uitstraling. Bovendien zijn ze beschikbaar met zwarte of witte achterfolie. Daarom zijn Maxeon-zonnepanelen zo populair bij architecten en designers.

 

 

 

Wat is het verschil tussen SunPower® Performance-zonnepanelen en SunPower® Maxeon®-paneeltechnologie?

SunPower Performance-zonnepanelen zijn voorzien van mono PERC-cellen met hoog rendement. Daardoor zijn ze betrouwbaarder en hebben ze een hoger rendement dan conventionele cellen. Ga voor meer informatie naar de pagina over Performance-zonnepanelen 

Het voordeel van Maxeon®-zonnepanelen begint al bij de cel. De Maxeon-cel heeft een fundamenteel ander ontwerp dan alle andere cellen op de markt, te beginnen bij de massief koperen onderlaag die uniek is in de branche.

Bij een conventionele cel is het gedeelte aan de voor- en achterzijde dat van metaal lijkt, in werkelijkheid een geleidende pasta van piepkleine deeltjes zilver en aluminium die op een raster van siliconen zijn bevestigd. Het produceren van dergelijke cellen lijkt op het zeefdrukken van een ontwerp op een t-shirt: je maakt een sjabloon, wrijft de verf uit over de sjabloon en verwijdert vervolgens de sjabloon waarbij de verf op de gewenste plaats op het t-shirt achterblijft. Vervolgens wordt het t-shirt verhit om de verf op de stof te fixeren. Bij het maken van een conventionele zonnecel is het procedé vergelijkbaar: er worden dunne strepen metaalpasta aan de voorzijde aangebracht en metaalpasta wordt over de achterzijde uitgestreken. De metaalpasta van de conventionele cel maakt het dunne siliconenraster nauwelijks sterker, terwijl de massief koperen onderlaag de SunPower-cel wel veel steviger maakt. Dit fundamentele verschil in het ontwerp leidt tot de zwakte die blijkt uit eenvoudige laboratoriumtests.

 
 
 

Wat is het kenmerkende prestatievoordeel bij het gebruik van SunPower Maxeon®-panelen?

Een SunPower Maxeon-zonnepaneel wekt in het eerste jaar 25% meer energie op dan een conventioneel zonnepaneel. In jaar 25 neemt het voordeel toe tot ongeveer 45% meer energie, dus dat is gemiddeld 35% meer energie gedurende de eerste 25 jaar1SunPower 400 W, 22,6% rendement, in vergelijking met een conventioneel zonnepaneel (310 W mono PERC, 19% efficiënt, circa 1,64 m²). SunPower gaat ervan uit dat Maxeon-zonnepanelen een bruikbare levensduur van ruim 40 jaar bieden2Levensduur van 40 jaar van de SunPower-module. SunPower-whitepaper. 2013.

 

 

 

Hoeveel kosten SunPower Maxeon®-zonnepanelen?

Ook voor zonne-energie geldt “Goedkoop is duurkoop”. Niet alle zonnepanelen zijn even goed. Op de lange termijn is de kwaliteit van de technologie belangrijk. De duurzaamheid, de betrouwbaarheid en het rendement van zonnepanelen kunnen sterk verschillen per fabrikant. Als u genoegen neemt met conventionele zonnepanelen, die misschien minder kosten bij aanschaf, mag u in de loop der tijd gemiddelde (of lager dan gemiddelde) resultaten en kostenbesparingen verwachten.

Een zonnepaneel van hogere kwaliteit, zoals SunPower Maxeon, kost misschien wat meer bij aanschaf, maar het rendement ervan op lange termijn is beter voorspelbaar. SunPower Maxeon-zonnepanelen wekken meer energie op, gaan langer mee, worden ondersteund door een sterkere garantie en worden duurzamer geproduceerd dan conventionele panelen. Dat betekent dat uw energierekening lager uitvalt, waardoor u meer bespaart. U profiteert van de gemoedsrust die u mag verwachten van een kwaliteitsproduct als een Maxeon-paneel.

 

 

 

 

 

 

 

Informatiecentrum

Datasheets

X22 370 (RES - FR)

Les panneaux photovoltaïques SunPower de la Série X combinent durabilité, rendement élevé et la meilleure garantie disponible sur le marché - permettant de produire et d'économiser plus à long terme.

X22 360 (RES - FR)

Les panneaux photovoltaïques SunPower de la Série X combinent durabilité, rendement élevé et la meilleure garantie disponible sur le marché - permettant de produire et d'économiser plus à long terme.

X21 350 BLK (RES - FR)

Les panneaux photovoltaïques SunPower de la Série X combinent durabilité, rendement élevé et la meilleure garantie disponible sur le marché - permettant de produire et d'économiser plus à long terme.

E20 327 (RES - FR)

Les panneaux photovoltaïques SunPower de la Série E combinent durabilité, rendement élevé et la meilleure garantie disponible sur le marché - permettant de produire et d'économiser plus à long terme.

E19 320 BLK (RES - FR)

Les panneaux photovoltaïques SunPower de la Série E combinent durabilité, rendement élevé et la meilleure garantie disponible sur le marché - permettant de produire et d'économiser plus à long terme.

Maxeon 3 - 400 395 390 (RES - FR)

Les panneaux photovoltaïques SunPower de la gamme Maxeon combinent durabilité, rendement élevé et une garantie exceptionnelle - permettant de produire et d'économiser plus à long terme.

X22 370 (RES - DU)

SunPower X-Series-panelen combineren de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Wat resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

Maxeon 3 - 375 355 BLK (RES - FR)

Les panneaux photovoltaïques SunPower de la gamme Maxeon combinent durabilité, rendement élevé et une garantie exceptionnelle - permettant de produire et d'économiser plus à long terme.

X22 360 (RES - DU)

SunPower X-Series-panelen combineren de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Wat resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

Maxeon 2 - 360 350 340 (RES - FR)

Les panneaux photovoltaïques SunPower de la gamme Maxeon combinent durabilité, rendement élevé et une garantie exceptionnelle - permettant de produire et d'économiser plus à long terme.

X21 350 BLK (RES - DU)

SunPower X-Series-panelen combineren de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Wat resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

E20 327 (RES - DU)

SunPower E-Series-panelen combineren de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Wat resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

Maxeon 3 - 370 (RES - DU)

SunPower Maxeon-panelen combineren de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Dit resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

E19 320 BLK (RES - DU)

SunPower E-Series-panelen combineren de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Wat resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

Maxeon 3 - 370 (RES - FR)

Les panneaux photovoltaïques SunPower de la gamme Maxeon combinent durabilité, rendement élevé et une garantie exceptionnelle - permettant de produire et d'économiser plus à long terme.

Maxeon 3 - 400 395 390 (RES - DU)

SunPower Maxeon-panelen combineren de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Dit resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

Maxeon 3 - 375 355 BLK (RES - DU)

SunPower Maxeon-panelen combineren de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Dit resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

Maxeon 2 - 360 350 340 (RES - DU)

SunPower Maxeon-panelen combineren de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Dit resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

Handleidingen

Veiligheids en installatie instructies

SunPower zonnepanelen veiligheids en installatie instructies

Garantiedocumenten en brochures

Garantiebrochure voor klanten – Maxeon-panelen (DU)

Brochure de garantie pour les clients - Panneaux Maxeon (FR)

Garantie pour les modules solaires résidentiels - Maxeon (RES - FR)

SunPower Volledige Betrouwbaarheidsgarantie - Maxeon

Een betere garantie begint bij een beter product.

SunPower Volledige Betrouwbaarheidsgarantie - Maxeon (RES - DU)

SunPower beperkte product en vermogensgarantie voor Maxeon Zonnepanelen Residentieel

Datasheets

E20 327 (COM - DU)

SunPower E-Series-panelen combineren de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Wat resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

Maxeon 3 - 400 390 370 (COM - DU)

SunPower Maxeon-panelen combineren de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Dit resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

Maxeon 2 - 360 350 340 (COM - DU)

SunPower Maxeon-panelen combineren de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Dit resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

Maxeon 5 (COM - FR)

Les panneaux SunPower Maxeon associent une efficacité élevée à la durabilité et à la garantie les plus robustes disponibles sur le marché, ce qui se traduit par des économies d’énergie et à plus long terme.

Maxeon 5 (COM - DU)

SunPower Maxeon-panelen combineren de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Dit resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

X22 360 (COM - FR)

Les panneaux photovoltaïques SunPower de la Série X combinent durabilité, rendement élevé et la meilleure garantie disponible sur le marché - permettant de produire et d'économiser plus à long terme.

X21 460 (COM - FR)

Les panneaux photovoltaïques SunPower de la Série X combinent durabilité, rendement élevé et la meilleure garantie disponible sur le marché - permettant de produire et d'économiser plus à long terme.

E20 435 (COM - FR)

Les panneaux photovoltaïques SunPower de la Série E combinent durabilité, rendement élevé et la meilleure garantie disponible sur le marché - permettant de produire et d'économiser plus à long terme.

E20 327 (COM - FR)

Les panneaux photovoltaïques SunPower de la Série E combinent durabilité, rendement élevé et la meilleure garantie disponible sur le marché - permettant de produire et d'économiser plus à long terme.

Maxeon 3 - 400 390 370 (COM - FR)

Les panneaux photovoltaïques SunPower de la gamme Maxeon combinent durabilité, rendement élevé et une garantie exceptionnelle - permettant de produire et d'économiser plus à long terme.

X22 360 (COM - DU)

SunPower X-Series-panelen combineren de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Wat resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

Maxeon 2 - 360 350 340 (COM - FR)

Les panneaux SunPower Maxeon associent une efficacité élevée à la durabilité et à la garantie les plus robustes disponibles sur le marché, ce qui se traduit par des économies d’énergie et à plus long terme.

X21 460 (COM - DU)

SunPower X-Series-panelen combineren de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Wat resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

E20 435 (COM - DU)

SunPower E-Series-panelen combineren de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Wat resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

Handleidingen

Veiligheids en installatie instructies

SunPower zonnepanelen veiligheids en installatie instructies

Garantiedocumenten en brochures

Garantiebrochure voor klanten – Maxeon-panelen (DU)

SunPower Volledige Betrouwbaarheidsgarantie - Maxeon (COM - DU)

SunPower beperkte product en vermogensgarantie voor Maxeon zonnepanelen commerciële

Brochure de garantie pour les clients - Panneaux Maxeon (FR)

Garantie pour les modules solaires commerciaux - Maxeon (COM - FR)

SunPower Volledige Betrouwbaarheidsgarantie - Maxeon

Een betere garantie begint bij een beter product.