Demand Better Solar®

peace of mind

Eerste bemande vliegtuig
op zonne-energie dat
de stratosfeer in gaat

stratos

Betere zonnepanelen
voor uw bedrijf

solar for your business

Zonnepaneeltechnologie
die inspireert

car solar

Ter land, ter zee en in de lucht: Pioniers op het gebied van zonne-energie werken samen met SunPower

De meeste fabrikanten van zonnepanelen lijken op elkaar, maar het verhaal van SunPower is uniek. Onze samenwerking met pioniers zoals NASA en SolarStratos, een vliegtuig op zonne-energie, vormde de inspiratie voor de boodschap aan onze klanten: Demand Better Solar®.

Solar Stratos powered by SunPower panels

Zonne-energie tot grotere hoogte brengen

Maak kennis met Raphaël Domjan, oprichter van SolarStratos, die met zijn pionierswerk al vele prijzen in de wacht heeft gesleept. Het is niet voor het eerst dat Domjan records breekt. Hij had ook de leiding over PlanetSolar, 's werelds eerste en grootste schip met zonnecellen dat in 2012 puur op zonne-energie rond de wereld is gevaren.

woman pruning roses in front of home with solar panels

25 jaar garantie op zonnepanelen

SunPower-zonnepanelen worden geleverd met 25 jaar garantie op vermogen, product en service*Deze service is alleen van toepassing op zonnepanelen die oorspronkelijk zijn geïnstalleerd in Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Italië en Nederland of het Verenigd Koninkrijk en in overeenstemming met de algemene voorwaarden van de Beperkte Garantie van SunPower betaalt SunPower voor redelijke, noodzakelijke en werkelijke verwijdering- en herinstallatiekosten van de gerepareerde of vervangen PV-module. Niet van toepassing op flexibele zonnepanelen.- de beste in de branche. Dat is een hele geruststelling terwijl uw energiekosten dalen of zelfs helemaal verdwijnen.

Demand Better Solar with SunPower

Nummer 1 voor wat betreft betrouwbaarheid

Zonne-energiespecialisten weten dat SunPower-zonnepanelen optimaal bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden. Of u nu in een mild klimaat woont of in barre weersomstandigheden, de zonneceltechnologie van SunPower kan het aan.

Wij geloven dat records
er zijn om te breken.

Schakel over op zonne-energie in 3 eenvoudige stappen

solar consultation

1. Advies

We brengen u in contact met een expert uit het netwerk van gekwalificeerde professionals van SunPower, die een voorstel op maat voor zonnepanelen voor uw huis maakt, inclusief een schatting van uw toekomstige besparingen. Spannend!

solar installation

2. Installatie

Uw installateur neemt u het zware tilwerk uit handen. Het ontwerp is zodanig dat u optimaal profiteert van het vermogen en het rendement van uw nieuwe hoogwaardige SunPower-panelen.

Home with SunPower solar panels and blue sky with garden

3. Activering

Zet de schakelaar maar om. De inspecties zijn voltooid en de laatste verbindingen met uw lokale energiebedrijf zijn gemaakt. Tijd om te genieten van de besparingen die u met zonne-energie van SunPower behaalt!

Wilt u
SunPower-installateur worden?

Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan.
Sluit u aan bij ons netwerk

Vul het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0800 78 635.

Adres

Wanneer u uw gegevens naar SunPower stuurt, gaat u akkoord met de gebruiksovereenkomst en het privacybeleid van SunPower.